En härlig upplevelse

Vi har mångårig erfarenhet av ostprovningar och njuter av att få dela med oss av vår livslånga passion för ost. I genomsnitt kör vi 2 fullsatta ostprovningar per vecka. Vi blir i princip fullbokade till samtliga Ost, Öl & Vinprovningar.

Ost, Öl & Vinprovning

Vår ostprovning ger en mycket gedigen såväl som lättsmält introduktion i vad ost är, vilka olika ostar som finns, tillverkningsprocesserna för de olika ostarna, vilka drycker som vanligtvis känns rätt för de olika ostarna m.m.

Smaken är individuell

Vi diskuterar sälta, sötma, syrlighet, getmjölk, komjölk, och hur man möter upp ostens smak med hjälp av marmelader, senap, knäcke, kex, vindruvor, torkad frukt m.m. 

 Det trevliga är att ni deltagare ofta ställer frågor och att vi under kvällen - tillsammans - för ett härligt samtal med fokus på glädje och nyfikenhet.

Att lära sig ost är en lekfull process och ingenting är fel om det känns rätt. Lär du dig grunderna så blir varje nytt inköp så mycket mer spännande.

 

Gamla Amsterdam har en källarlokal som rymmer ca. 24 personer. Ring oss först så kommer vi överens om ett datum som passar er.

Välkomna!