Webbutiken

Ambitionen är att etablera oss som en av Sveriges bästa och mest kompletta webbutiker för delikatessostar. Vår satsning kommer att förenkla beställningsprocessen för er kunder, att ge er mycket information om alla ostar och andra produkter, att erbjuda en trygg och säker betalningslösning online samt att erbjuda korta leveranstider. Utöver detta vill vi ligga i framkant med nyheter inom ost, att med informativa videos presentera spännande ostverktyg, att skapa en recepthörna samt att genom språket förmedla den kärlek, passion och glädje vi känner av att få hålla på med vår stora passion ost och att få betjäna er härliga kunder.

Värt att nämna

Vi säljer inte bara fransk ost, inte bara schweizisk ost, inte bara italiensk ost, inte bara holländsk ost, och heller inte bara brittisk ost. Vi säljer över 80 ostar från 10 av de erkänt bästa ostproducerande länderna i världen. Alla kunder bemöts med samma värme, glädje & respekt oavsett om ni gör ert första köp hos oss, handlar en ost om året av oss, eller handlar varje vecka hos oss - och så kommer det alltid att vara. Det skall kännas trevligt och spännande att handla hos oss.

Våra Ost, Öl & Vinprovningar

På grund av det breda kunnande som vi genom årens lopp har lyckats samlat på oss inom delikatessostar, tillbehör och drycker är vi en mycket uppskattad lärokälla för många - stamkunder såväl som nya kunder.  Våra ost, öl & vinprovningar är i regel alltid fullbokade och mottar varma omdömen. Med humor och glädje går vi igenom grunderna vilket hjälper er att förstå hur spännande, intressant och givande det är (och gott!) att lära sig om delikatessostar, marmelader, kex, bär, frukt och drycker. Läs mer om våra provningar här - Ost, Öl & Vinprovningar.

 

Hoppas att ni kommer att gilla allt detta! Stay tuned..

 

Max, Isabelle, Melina & Martina